دیجی صنعت
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بررسی اسنک ساز های آرتا استیل

بررسی اسنک ساز های آرتا استیل

اسنک چیست؟به طور کلی یک گزینه سریع و راحت برای برطرف کردن احساس گرسنگی بین وعده های اصلی غذا است. میتواند شامل میوه و شیرینیجات یا غذاهای کوچک و قابل حمل یا غذاهای سریع که با دستگاه ساندویچ ساز آماده میشود باشد.این میان وعده ها اکثرا با نان تست تهیه میشوند و درون دستگاه به مدت کوتاهی سرخ میشوند.درون نان های تست میتوان انواع گوشت و سبزیجات و پنیر را استفاده کرد و بسته به ذائقه شما انواع ساندویچ ها را تهیه کرد. اسنک ساز های متنوعی با طرح و ابعاد و شکل وجود دارند که میتوانید برای تهیه و گرفتن مشاوره به سایت دیجی صنعت مراجعه کنید.

 

اسنک چیست؟

ویژگی اسنک ساز ها

اسنک سازها در دو نوع خانگی و صنعتی تولید میشوند که مدل های خانگی دارای ظاهری ظریف تر و زیبا تر هستند ولی توان مصرفی کمتری دارند. اسنک ساز های صنعتی دارای ظاهری سخت تر و بدون زیبایی خاصی هستند. از دستگاه های صنعتی در رستوران ها و فست فودی ها استفاده می شوند و دارای قدرت بالاتری در تهیه اسنک هستند.اسنک سازهای صنعتی از جنس استیل ساخته شده اند و در برابر ضربه ها مقاوم هستند .جنس داخل دستگاه نیز تفلون بوده که باعث جداسازی راحت اسنک از دستگاه و عدم چسبیدن به آن می شود.یکی دیگر از مهمترین معیارها در خرید اسنک ساز و ساندویچ ساز ، قدرت و توان دستگاه است. هر چقدر توان دستگاه بالاتر باشد، دستگاه می تواند با سرعت و کیفیت بالاتری ساندویچ برشته و خوش طعمی را برای شما آماده کند.به ظرفیت دستگاه نیز توجه کنید هرچه تعداد خانه ها بیشتر باشد همزمان میتوان اسنک های بیشتری تهیه کرد.

تفاوت اسنک ساز و ساندویچ ساز

از لحاظ کارایی تفاوت آنچنانی با یکدیگر ندارند ولی از لحاظ ظاهری ساندویچ ساز ها دارای صفحه های شیار دار هستند که روی نان را به شکل گریل درمیاورند اما اسنک ساز ها به شکل خانه خانه هستند که نان اسنک را به دو قسمت تقسیم میکنند و طرح های مختلفی را روی نان ایجاد میکنند.

بررسی مدل های آرتا استیل

 

ساندویچ ساز 1 صفحه

ساندویچ ساز 1 صفحه با رویه تفلون نچسب و جنس بدنه استیل و صفحه شیار دار دارای تنظیم درجه دما و ترموستات مناسب برای فست فود ، کافه و بوفه ها جهت تهیه ساندویچ و اسنک می باشد. ویژگی  عالی این محصول این است که بدون استفاده از ذره ای روغن میتوانید ساندویچ ها گریل کنید.سرعت عمل بالایی در پخت دارند و برای رستورانها و فست فود ها کمک بالایی برای تهیه ساندویچ ها میکنند.این دستگاه برقی میباشد و شما می توانید با دکمه چرخشی ترموستات میزان دمای دستگاه را تنظیم کنید و کلید روشن خاموش دارد همچنین چراغی برای صحت کارکرد المنت های زیر دستگاه وجود دارد.

ساندویچ ساز 2 صفحه

ساندویچ سازمدل 2 صفحه نیز دارای ویژگی های بالا میباشد با این تفاوت که دارای دو صفحه شیاردار است که دو ساندویچ را همزمان گریل میکند. شیار ها به صورت برشته های قهوه ای درمی آیند. فاصله مناسب بین درب بالا و پایین باعث ضخامت ساندویچ میشود.

اسنک ساز ترکیبی

اسنک ساز ترکیبی نیز با رویه تفلون نچسب و بدنه استیل جاگیری فضای کمی دارد ولی عملکرد دو دستگاه را برای شما ایجاد میکند.هم ساندویچ ساز است و هم صفحه مثلثی برای پخت اسنک ها دارد.این دستگاه ها بیشترین کاربرد را در رستورانها و فست فود ها دارند زیرا بدنه مقاوم و دو نوع صفحه پخت امکان تهیه دو نوع اسنک را ایجاد میکند.

 

اسنک ساز 16 خانهاسنک ساز های مدل 8 خانه و 16 خانه

این مدل ها برای اسنک هایی است که با نان تست تهیه میشود.گریل این دو دستگاه طرح مثلثی را روی نان ایجاد میکند و شیار برآمده آن نان را به دو قسمت مثلث کوچک تقسیم میکند.رویه تفلون نچسب و بدنه استیل دارند و همزمان میتوان چندین اسنک را آماده کرد.

اینکه رستوران یا فست فود شما به چه اندازه ای باشد یا تعداد مشتریان چقدر است میتوانید دستگاه های مورد نظر را خریداری کنید.

چه اسنک و ساندویچ هایی میتوان با این دستگاه ها تهیه کرد؟

اگر از انواع نان باگت یا همبرگر استفاده میکنید ساندویچ ساز بهتر است به دلیل شیار های عمودی که دارد ولی اگر اسنک با نان تست درست میکنید از اسنک ساز های مثلثی یا صدفی استفاده کنید زیرا این دستگاه ها میتواند نان تست ها را به دو قسمت تقسیم کند.

دو مدل ساندویچ و اسنک برای تهیه:

اسنک قارچ و گوشت

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده 100 گرم
  • قارچ 100 گرم
  • پیاز 1عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد کوچک
  • نان تست 8 عدد
  • پنیر پیتزا 250 گرم
  • زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ابتدا قارچ هارا برش دهید و با کره با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیوفتد. سپس پیاز را در ظرفی دیگر تفت داده و همراه گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای و ادویه های مورد نیاز به خوبی مخلوط کنید بعد از چند دقیقه رب اضافه کرده و قارچ هارا نیز داخل مواد بریزید و به خوبی هم بزنید. دو طرف اسنک ساز را با کمی روغن چرب کنید و منتظر شوید دستگاه کمی داغ شود.سپس مواد را میان نان تست گذاشته و بر روی لایه پایینی اسنک ساز بگذارید و در آخر پنیر پیتزا ریخته و یه نان تست دیگر برای لایه بالایی بگذارید سپس درب اسنک ساز را ببندید و اجازه دهید ساندویچ را گریل کند. نحوه کار و دمای مورد نظر و همچنین چند دقیقه برای پخت نیاز است را میتوانید از دفترچه راهنمای محصول مطالعه کنید.بعد از چند دقیقه اسنک آماده است . هم مواد داخل آن مخصوصا پنیر پیتزا گرم میشود و هم روی آن گریل میشود. 

اسنک کالباس و پنیر

مواد لازم:

  • نان باگت 2 عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • کالباس 4 ورقه
  • فلفل دلمه ای به مقدار لازم

مواد لازم کالباس خرد شده همراه با فلفل دلمه ای و ادویه ها را داخل نان ساندویچ بریزید و پنیر پیتزا یا چدار را میان مواد قرار دهید و ساندیوچ را داخل دستگاه بگذارید.اجازه دهید در دمای مناسب ساندویچ گریل شود. در این مدل نیاز نیست مواد را از قبل بپذید.یکی از سریع ترین نوع ساندویچ هاست که برای میان وعده یا برای صبحانه میتوانید اماده کنید.

این اسنک ها را با توجه به سلیقه و نوع شکلی که میخواهید تهیه کنید. هم برای خانه هم برای رستورانها این اسنک ساز ها کارایی خوبی دارند. هنگاه خرید حتما به این نکته نیز توجه کنید که دستگاه شما ضمانت و خدمات پس از فروش داشته باشد.مصرف انرژی این دستگاه ها بسیار مهم است که البته در نمونه‌های صنعتی مصرف برق چندانی ندارد اما در نمونه‌های خانگی به برچسب انرژی باید دقت کرد.برای دریافت مشاوره های لازم به سایت دیجی صنعت مراجعه کنید.

 

 

 

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*