0 محصولات
نمایش سبد خرید
وبلاگ
0
مقاله ها
نحوه استفاده از دستگاه آبمیوه گیری
ابمیوه فروشی یک نوع کسب و کار است که در آن محصولات مربوط به آبمیوه، نوشیدنیهای تازه و سالم میوهای…
0
مقاله ها
راهکار های افزایش فروش پیتزا
پیتزا فروشی به یک کسب و کار پر درامد تبدیل شده است که برای پخت آن به طور یکنواخت و…
0
مقاله ها
تجهیزات مورد نیاز راه اندازی کباب ترکی
کباب پزی ترکی یکی از معروفترین و پرطرفدارترین روشهای طبخ و پخت گوشت در فرهنگ آشپزی ترکیه است. در این…
0
مقاله ها
طرز تهیه خمیر پیتزا و انواع آن
خمیر پیتزا تاثیر بسیار مهمی بر روی نتیجه نهایی پخت پیتزا دارد. خمیر پیتزا منجر به ایجاد طعم، قوام و…
0
مقاله ها
طرز تهیه انواع سس های ساندویچ
امروزه در سراسر جهان مخصوصا بین نسل جدید ساندویچ طرفدارای زیادی پیدا کرده است. این امر باعث شده است که…
0
مقاله ها
پخت انواع نان در دستگاه تنور متحرک
استفاده از دستگاه تنور متحرک برای پخت انواع نان میتواند یک روش موثر و محبوب برای تهیه نان های خوشمزه…
0
مقاله ها
مزایای استفاده از اسلایسر صنعتی در رستوران
اسلایسر صنعتی یک دستگاه برشدهنده است که برای برش مواد غذایی با دقت و یکنواخت استفاده میشود. اسلایسرهای صنعتی معمولاً…
0
مقاله ها
طرز تهیه پیتزا های رژیمی
پیتزا رژیمی نسخهای از پیتزا است که با استفاده از مواد کم کالری و سالم تهیه میشود. این نوع پیتزا…
0
مقاله ها
کاربرد میز کار استیل در آشپزخانه صنعتی
میز کار استیل در آشپزخانه صنعتی، به عنوان یک سطح کار مقاوم و عملی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. استیل…
0
مقاله ها
اقداماتی که هر رستوران باید در ماه رمضان انجام دهد
در ماه رمضان، که ماه مقدسی در تقویت ارتباط با خداوند و روحانیت است، ماه رمضان یک ماه مهم برای…