دیجی صنعت

0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

وبلاگ

0 کاربرد های آبمیوه گیری صنعتی در آبمیوه فروشی

کاربرد های آبمیوه گیری صنعتی در آبمیوه فروشی

آبمیوه گیری صنعتی یک فرآیند است که در آن از میوه‌ها برای استخراج آب میوه استفاده می‌شود. این فرآیند در…
0 نکات قابل توجه قبل از خرید گرمکن ویترینی

نکات قابل توجه قبل از خرید گرمکن ویترینی

گرمکن ویترینی صنعتی یک وسیله گرمایشی است که برای نگهداری و نمایش بهتر محصولات در رستوران‌ها و کافه‌ها،به مشتریان استفاده…
0 تفاوت کباب پز تابشی و سنتی

تفاوت کباب پز تابشی و سنتی

 کباب پز تابشی صنعتی در رستوران‌ها، فست فود و صنایع غذایی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به سرعت…
0 سایز مناسب اسلایسر برای سیب زمینی سوخاری

سایز مناسب اسلایسر برای سیب زمینی سوخاری

اسلایسرهای صنعتی در صنعت فست فود کاربردهای متنوعی دارند و برای تهیه و برش انواع مختلف مواد غذایی استفاده می‌شوند.…
0 نکاتی برای افزایش طول عمر خمیرگیر صنعتی

نکاتی برای افزایش طول عمر خمیرگیر صنعتی

خمیرگیر یک وسیله مهم در فرآیند تولید خمیر در نانوایی‌ها است و در این دو حوزه کاربردهای گسترده‌ای دارد. نقش…
0 تفاوت گریل صنعتی ایرانی و APW

تفاوت گریل صنعتی ایرانی و APW

گریل یک وسیله پخت و پز است که برای پختن و سرخ کردن مواد غذایی استفاده می‌شود. گریل می‌تواند برای…
0 مواد مورد نیاز برای مرینت کردن مرغ سوخاری

مواد مورد نیاز برای مرینت کردن مرغ سوخاری

مرینت کردن مرغ قبل از سوخاری کردن به چندین مزیت می‌انجامد. مرغ را مرینت کردن باعث می‌شود که طعم و…
0 مراحل دریافت مجوز بهداشت برای رستوران یا فست فود

مراحل دریافت مجوز بهداشت برای رستوران یا فست فود

مراحل دریافت مجوز بهداشت برای رستوران یا فست فود ممکن است در هر کشور و منطقه متفاوت باشد. برای دریافت…
0 متراژ مناسب مغازه برای سوخاری کیلویی

متراژ مناسب مغازه برای سوخاری کیلویی

برای افتتاح مغازه سوخاری فروشی شما ابتدا به یک مکان مناسب نیاز دارید مغازه خود را به گونه‌ای طراحی کنید…
0 نحوه تصفیه روغن به صورت دستی

نحوه تصفیه روغن به صورت دستی

تصفیه روغن موجب حذف ذرات معلق، رسوبات و آلودگی‌های دیگر می‌شود که ممکن است بر روی روغن تجمع یابند. رسوبات…