0 محصولات
نمایش سبد خرید
وبلاگ
0
مقاله ها
فواید آب هویچ و نحوه نگهداری آن
آب هویچ یک نوشیدنی خوشمزه و پر از ویتامین و پتاسیم می باشد، که ویتامین A و C و مواد…
0
مقاله ها
ویژگی های کباب پز تابشی چیست
کباب پز تابشی یک وسیله برقی است که برای پخت و پز کباب و غذاهای دیگر با استفاده از تابش…
0
مقاله ها
ویژگی های یک رستوران موفق چیست
رستوران یک مکان عمومی است که برای ارائه غذاها و نوشیدنیها به مشتریان خود در نظر گرفته شده است. رستورانها…
0
مقاله ها
تأثیر فر پیتزا در کیفیت و یکنواختی پخت پیتزا در فست فود
فر پیتزا صنعتی یک دستگاه ضروری است که به طور خاص برای پخت پیتزا طراحی شده است. این فرها عموماً…
0
مقاله ها
آموزش راه اندازی فست فود سیار یا فود تراک
راه اندازی یک فست فود سیار یا فود تراک یک فرایند جالب و چالشبرانگیز است. در این صنعت، شما غذاهای…
0
مقاله ها
معرفی انواع ساندویچ سرد و طرز تهیه آن
ساندویچ های سرد یک نوع ساندویچ است که معمولاً سرد سرو میشود و برعکس بقیه ساندویچ ها که برای پخت…
0
تجهیزات فست فود
راهنمای استفاده و خرید از فر جوجه گردان
فر جوجهگردان صنعتی یک وسیله آشپزی است که برای پخت مرغ و دیگر قطعات مرغ استفاده میشود. این فرها دارای…
0
مقالات تجهیزات قنادی و نانوایی
نکات مهم در انتخاب و خرید دستگاه خمیر پهن کن
دستگاه خمیرپهنکن یک دستگاه صنعتی است که برای تهیه و پهن کردن خمیر در صنایع مختلف استفاده میشود. خمیرپهن کن…
0
مقالات تجهیزات فست فود
راهنمای راه اندازی مغازه سیب زمینی سرخ کرده
راهاندازی یک مغازه سیب زمینی سرخ کرده میتواند یک فرایند جالب و کسب و کار پرسود باشد. همچنین شما برای…
0
مقالات تجهیزات فست فود
راهکار نچسبیدن پیتزا به فر و استفاده از ظرف پیتزا
امروزه پیتزا طرفدارای زیادی در بین مردم جهان به خصوص جوانان پیدا کرده است. پیتزا یک غذای ایتالیایی با انواع…